Forum


Groter lettertypeKleiner lettertype
Terug naar de site

Terug naar berichten


Patrick/patatje Mon 5 Feb 2018, 10:55
pijn
 
 
Ja Alpina, toen ik stopte met drinken lukte het mij niet zo goed op mijn eentje om te stoppen en ben ik indertijd naar de AA gegaan, zo kwam ik tussen mensen die net als ik verslaafd waren geweest en mij dus begrepen. Ik koos om door te zetten en nu ben ik dus ook al heel wat jaren blij nuchter. Kijk, ik dacht ook dat alcohol verdoofde maar op vele vlakken is het een bedrieger en bedroog ik mijzelf. Het maakt namelijk meer kapot en soms zijn er onherstelbare schades bij, het wordt dus sterk onderschat. Het is een moordenaar op kousenvoeten, traag maar zeker.

Terug drinken is jezelf kwellen en nog een langere lijdensweg maken, het is de moment om door te zetten, je mag er zeker van zijn dat na verloop van tijd wanneer je terug op krachten komt ook alle afkickverschijnselen stilaan zullen wegebben en dan zal je zo content zijn door te hebben gezet en je beter voelen dat je de alcohol laat staan. ;-).
 
 
 
 

Reageer op dit bericht


Naam
Onderwerp
Uw Bericht
  

Geen HTML toegestaan, Uitgezonderd <code> <b> <i> <u> binnen het bericht.
All URLs and email addresses will automatically be converted to hyperlinks.  Reageer op een onderwerp of start een nieuw onderwerp.

Verder bevat elk artikel een formulier zodat je erop kunt antwoorden en de lijst met artikelen om in te kijken.
Je kan steeds vragen, via je bijdrage te verwijderen of aan te passen

"Spreek goede woorden, vriendelijke woorden, wijze woorden, bemoedigende woorden.
Zij zijn als zachte regen op een winters veld.
Uiteindelijk zullen zij de verborgen zaden doen ontkiemen."